7bc Stock Photos and Images

Show Filters
  • Page
  • of 1
View
Sort by
Preview Image
  • On
  • Off
Open plan admin area & desk, 1st floor. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
First floor seating area, curved glass facade. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
A Roman copy of a Greek original bust of Plato (424/3-348/7 BC) of the mid 4th century BC, from the Louvre's collection, 4th century BC
  • Image
  • RM
Seating area at main entrance. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
General view of kitchen counter top and large table/seating & wider view to atrium and curved staircase. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC
General view ground floor. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
General view of kitchen counter top and large table/seating. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom
Staircase & atrium, curved glass facade. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
Communal kitchen area. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
Detail, rear glass facade & entrance. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
Window to courtyard area beyond. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
Large table with seating, glass facade. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
Staircase entrance. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
Interior detail, glass facade. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
Top floor seating area, roof terrace beyond with curved glass screen. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom
Bamboo bookshelf detail within concrete recess. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
Staircase & atrium, curved glass facade. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
Glass facade. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
Curved glass facade. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017
Rear glass facade. Maggies Centre, St Bartholomews Hospital, EC1A 7BC, United Kingdom. Architect: Steven Holl Architects, 2017

    Your query could not be resolved at this time.

    Please, try again. For additional help and research assistance, call toll free number 877 884 9800 (only for USA), or at (+34) 93 300 25 52 (from outside USA), or ask for a free image research; you may also send an e-mail to age@agefotostock.com.

    • Page
    • of 1
    View
    Sort by
    Preview Image
    • On
    • Off

    author :
    Collection :